Portfolio

Wij zijn momenteel actief met onder meer de volgende opdrachten:  • ICT-beveiligers en specialisten cyber security

Bij voorkeur Randstad of omgeving. Jong en ambitieus management met ondernemingszin en de ambitie om door te groeien. Bij voorkeur met nadruk op soft-skills: organisatieadvies, business consultancy, assessments en training.

  • webredactie en content management
Midden Nederland. Onze opdracht beoogt het tot stand brengen van een strategisch partnership ten behoeve van versnelde doorgroei. Samenwerking en gezamenlijke verkoopstrategie gezocht met toonaangevend Internetbureau. Grote accounts, ambitie en mogelijkheden tot marktleider.
  • content technologie en media management
Internationaal bedrijf. Nederlandse wortels. Het bedrijf is gedurende de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een commercieel succesvol en inhoudelijk sterke speler. Oprichters en aandeelhouders hebben inmiddels in de dagelijkse leiding plaatsgemaakt. Volwaardige managementstructuur.
Opdracht behelst het vinden van een nieuwe eigenaar.
  • business process management software
Internationaal bedrijf. Nederlandse wortels. Het bedrijf zoekt in het kader van snelle groei en mogelijkheden tot verdere internationale expansie een partner / participant voor de financiële onderbouwing van de volgende fase.
  • vertalen. tolken. taaltechnologie. taaleducatie
diverse bedrijven. gezien onze unieke expertise in en oriëntatie op deze markt zijn wij als geen ander geëquipeerd voor het begeleiden van transacties in de markt van Language Service Providers (LSP's). Actuele opdrachten en mogelijkheden in portefeuille.
  • ICT en netwerken
voor diverse opdrachtgevers zoeken wij ter overname ICT-dienstverleners.